SOCIS CENTRE D'ART
 

Cal Talaveró vol fer assequible l'obra artística a tothom qui sigui sensible, motiu pel qual el cost econòmic no ha de ser un obstacle per gaudir de l'art.


Què és el FONS D'ART? És una entrada fàcil per a aquelles persones que tinguin interès a iniciar o bé continuar col·leccions de pintures, escultures o qualsevol altre tipus d'obra.


Per fer-te soci del FONS D'ART només cal el pagament d'una quota mensual (domiciliada en banc o caixa) que s'anirà acumulant al seu favor fins al moment que es desitgi adquirir una obra.

El nostre sistema d'abonament us permet accedir a l'obra dels nostres artistes del FONS D'ART, amb els següents avantatges:

- No haureu de fer cap despesa important al moment d'adquirir l'obra.

- No haureu d'esperar a tenir saldo suficient.

- Cal Talaveró us finançarà la resta sense cap més despesa ni interès, (1 any) mitjançant les quotes mensuals acordades (mínim 30€) i sempre mantenint el preu fixat en el moment d'adjudicar-se l'obra.

- Tots els socis tenen dret a un 5% de descompte durant el primer any, un 7,5% durant el segon any, un 10% durant el tercer any , un 12,5% durant el quart any i un 15% a partir del cinquè any.

- Qualsevol soci es pot donar de baixa quan cregui convenient, convertint el saldo que tingui al seu favor en una obra en existència del FONS D'ART. En cas que no n'existís cap del seu grat esperaria que es produís aquest fet. En cap cas es retornaran els diners de les quotes. Si pel contrari, el saldo fos a favor de Cal Talaveró, es faria efectiva la resta del deute, per part del soci, abans de la baixa.

- La quota mensual pot sofrir les variacions que cregui convenients cada soci, (mentre no hi hagi pendent cap obra) avisant, però, amb un mínim de 30 dies.


- Tots els socis tindran el dret d'estar informats de totes les activitats de Cal Talaveró, i d’assistir a les inauguracions i altres actes culturals.

 

El fet de ser soci comporta l'acceptació d'aquestes normes.

Per a més informació: 973 348 053 o bé sfons@caltalavero.cat

Laura Zubiaur
directora Cal Talaveró Centre d'Art